QUINTA DAS MURTEIRAS

QUINTA DAS MURTEIRAS (licentienummer 42654/AL), een leuke vakantieplek omringd door pure natuur en het gemoedelijke Portugese leven van alle dag. Voor toeristen en voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

 

In het hart van Portugal, net buiten het gezellig dorpje Póvoa de Midoës met zo'n zeshonderd inwoners, drie cafeetjes, twee restaurants, een paar kleine winkeltjes en twee kerken.

 

De rivier Mondego loopt langs het dorp. Hier kan men zwemmen, vissen of kanoën. Verder is de omgeving een paradijs voor rustzoekers, wandelaars en mountainbikers

Image
Image

GENIETEN

Onze Quinta is voorzien van dikke granieten muren, die voor aangename temperaturen zorgen in de zomer. Voor de koelere wintermaanden is er centrale verwarming.

Vanaf  2011 zijn we begonnen we met de verhuur van de appartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van 45 m2 met eigen keuken, badkamer en zithoek en zijn voorzien van een grote 2 persoonsbed en een slaapbank.

Elk appartement heeft een eigen ingang en toegang tot de bar. Hier zijn spellen, boeken en een TV met o.a. Nederlandse zenders. Overal is er toegang tot Wifi.

De ingang grenst aan een groot terras met stoelen en ligbedden. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van het zwembad.

Bij het huis is een grote tuin met veel verrassende elementen! Hier kan heerlijk gewandeld worden tussen de vruchtbomen (mispel, sinaasappel, olijven enz.). Ook zijn er een aantal zitjes aanwezig, waar u in alle rust onder een kurkeik een boek kunt lezen of gewoon genieten van de stilte en de natuur.

Ons adres

Rua. Prof. Nicolau Firmino 2011
3420-201 Povoa de Midoes
 
mob. 00351926333137
gerdanlia@hotmail.com